Recruitment

Het Werven & Verbinden, het vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met name statushouders. De naam zegt het al “Beautiful People”, want wat is er mooier dan mooie mensen met een enorme drive te pushen en te begeleiden, naar een nieuwe toekomst. Beautiful People heeft mooie vruchtbare wervingsmethodes ontwikkeld om bestaande barrieres te doorbreken. Een goede match en gedreven medewerkers voor uw bedrijf of organisatie zijn de belangrijkste instrumenten en bouwstenen voor succes.

Om tot de juiste kandidaat te komen wordt niet alleen gekeken naar het CV maar ook naar de persoon achter het CV. De “mens”. Dat is het belangrijkst.

De ideale werkplek bestaat niet, evenmin als de perfecte medewerker. Wel kunnen wij dit nastreven door te verbinden. Door open te staan voor het onbekende.

Om achter het functieprofiel te komen is onze interesse in uw organisatie of bedrijf belangrijk. Beautiful People maakt graag kennis met uw organisatie of bedrijf.

Voor zowel de kandidaat als het bedrijf of organisatie, is een kennismakingsgesprek de start voor een goede samenwerking, om ambities nu en in de toekomst te realiseren.

 

Onze werving en selectieprocedure start met een intakegesprek met de opdrachtgever. Tijdens deze intake wordt zowel de organisatie als de vacature in kaart gebracht. Eventueel wordt de vacature herschreven om beter aan te sluiten op de doelgroep.

Wij verspreiden deze vacature binnen ons netwerk van professionals en maken hieruit een selectie van 3 tot 5 kandidaten. Alle kandidaten die worden voorgesteld, hebben voorafgaand een intakegesprek gehad bij ons op kantoor. Daarnaast is bij deze kandidaten eventueel naar gelang de functie een assessment afgenomen waarin de sterke punten, talenten en het talentpotentieel is gemeten.

De opdrachtgever kiest uiteindelijk de kandidaat die het meest geschikt wordt geacht om de opdracht of functie uit te oefenen.

Bent u benieuwd wat Beautiful People voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.