Coaching & Training

Onze inzet stopt niet bij het werven en selecteren van de ideale kandidaat. Ook nazorg zoals begeleiding en coaching horen bij onze filosofie. Beautiful People verdiept zich in wat nodig is binnen uw organisatie en voldoet aan meer dan alleen uw vraag.

De mensen die naar ons land komen om hier veiligheid te zoeken, hebben vaak een enorme rijkdom aan “skills”, maar worden vaak gehinderd door taalachterstand, gebrek aan de juiste Nederlandse diploma’s of een cultuurbarrière. Wij brengen de trainingsbehoefte in kaart en zorgen dat de kandidaat gestimuleerd wordt zich op deze punten te ontwikkelen, zodat er een basis is voor kansen op de arbeidsmarkt.

Naast de benodigde training, coachen we de kandidaat op diverse punten en begeleiden hem of haar tijdens de loopbaan bij uw organisatie.

Beautiful People gaat voor een duurzame arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar iedereen van waarde is. De ideale kandidaat voor een bedrijf/organisatie is onhaalbaar. Wij bieden een bedrijf/organisatie graag de haalbare kandidaat.

Klik hieronder op de knop om naar onze academy te gaan. 

Bent u benieuwd wat Beautiful People voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.